Workshops 

“Omdat het ontzettend leuk is om zelf karamel te maken of om te koken met karamel organiseren we workshops. Altijd gezellig en een verrijking van je talenten in de keuken.”

Wil je met je vrienden, familie, klasgenoten of collega’s karamel leren maken of leren koken met karamel? Dan is onze workshop precies wat je zoekt. Zelf zalm met gezouten karamel of pannacotta met dronken karamel maken; het kan allemaal! 
Waar? Op locatie of in onze keuken in Arnhem. Voor wie? Voor groepen van 8 tot 16 personen. Ons kookboek ‘Koken met Karamel’ is vaak bij de prijs inbegrepen.
Neem voor de mogelijkheden en prijzen even contact met ons op. 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de workshops ‘Karamel maken’ tijdens het Festival der Zoete Verleiding, 2 tm 4 augustus in Sleen 

Houd je van zoet, sfeer en gezelligheid, én wil je zelf karamel leren maken? Kom dan van vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus naar het Festival der Zoete Verleidingen in het Drentse Sleen. Leuke stands, sfeervolle terrasjes en originele activiteiten en workshops, waaronder dus onze workshop ‘Karamel maken’. 

De voorverkoop voor Festival Zoet is al geopend. Bestel hier je tickets en reserveer je plekje in een van de karamelworkshops. 

Tijdens het Festival der Zoete Verleiding in mei in Almere gaven we ook een aantal workshops ‘Karamel maken’ en gingen er weer een flink aantal tevreden deelnemers met potjes zelfgemaakte karamel naar huis.