Workshops 

“Omdat het ontzettend leuk is om zelf karamel te maken of om te koken met karamel organiseren we workshops. Altijd gezellig en een verrijking van je talenten in de keuken.”

Wil je met je vrienden, familie, klasgenoten of collega’s karamel leren maken of leren koken met karamel? Dan is onze workshop precies wat je zoekt. Zelf zalm met gezouten karamel of pannacotta met dronken karamel maken; het kan allemaal! 
Waar? Op locatie of in onze keuken in Arnhem. Voor wie? Voor groepen van 8 tot 16 personen. Ons kookboek ‘Koken met Karamel’ is vaak bij de prijs inbegrepen.
Neem voor de mogelijkheden en prijzen even contact met ons op. 

Workshop ‘Karamel maken’ bij Homemade Heidy op 16 oktober, 17.00-20.30. Er zijn nog plekken vrij!  
Heb je na al die lekkere potjes CaramelZ de smaak te pakken en wil zelf karamel leren maken? Op 16 oktober verzorgt Homemade Heidy een workshop ‘Karamel maken’ in haar kookshop in Beesd. Ik, Constan, ga je alles vertellen over karamel en karamel maken. Je gaat ermee koken en tot slot mag je je eigen creatie lekker opeten. En alsof dit nog niet genoeg is; na afloop krijg je mijn boek én een potje zelfgemaakte CaramelZ mee naar huis.
Adres: Parkweg 67, Beesd
Klik hier voor extra informatie en aanmelding

Workshops ‘Karamel maken’ tijdens het Festival der Zoete Verleiding op 2 tm 4 augustus in Sleen 

Ook op de 2019-zomereditie van het Festival der Zoete Verleidingen in het Drentse Sleen hebben we weer een groot aantal liefhebbers van karamel geleerd hoe je zelf karamel maakt. Een hoop nieuwsgierige, geconcentreerde, vrolijke deelnemers verwarmden, roerden, schonken en vulden hun eigen potjes met karamel in verschillende smaken.  

 

Tijdens het Festival der Zoete Verleiding in mei in Almere gaven we ook een aantal workshops ‘Karamel maken’ en gingen er weer een flink aantal tevreden deelnemers met potjes zelfgemaakte karamel naar huis.