is ontstaan vanuit het idee om ook lokale ingrediënten te gaan gebruiken. Bij de suiker is dat wat moeilijker, maar met de slagroom en boter is dat niet zo’n probleem. Zuivelboerderij IJsseloord uit Arnhem is hiervoor de leverancier van de meest heerlijke en verse ingrediënten voor de Boeren CaramelZ. De koeien van deze zuivelboerderij lopen, als het weer het toelaat in de uiterwaarden van de IJssel.Boeren CaramelZ maak een mooie ontwikkeling door en heeft een nieuwe bijnaam gekregen: Guilty Pleasure.

Beschrijving

Een heerlijke huisgemaakte CaramelZ dat op de suiker na gemaakt wordt van echte streekproducten uit Arnhem. Deze Caramelz is in tegenstelling tot de andere gemaakt van melk rechtstreeks afkomstig van de boer. Hierdoor is deze Caramelz rijker en voller van smaak en wel iets steviger als de andere. De Caramelz is uitstekend te verwarmen en ideaal om deze daarna te verwerken als topping op een taart. Nadat de Caramelz weer is afgekoeld blijft deze mooi op de taart liggen.

Extra informatie

Integer enim elit, venenatis ac congue in, mattis non velit. In accumsan diam quis luctus egestas. Morbi urna ligula, finibus ornare metus non, luctus malesuada nisi. Morbi auctor ex libero, id dignissim felis tristique a. Duis est sem, mollis eu justo eu, congue gravida ex. Aenean nec mattis magna. Nam at dui euismod nisi finibus finibus convallis non metus.

Allergenen informatie

dit product bevat melk, lactose.